Две чужденки, които от години живеят и работят в България,

...
Две чужденки, които от години живеят и работят в България,
Коментари Харесай

Полякиня и рускиня слугуват на участниците във Фермата“

Две чужденки, които от години живеят и работят в България, ще обслужват от зори до здрач участниците във „ Фермата “. Полякинята Мажена и рускинята Альона ще правят цялата черна работа в стопанството, откакто бяха определени за ратаи от съотборниците си. В идващите дни те би трябвало да стават преди изгрев, да доят кравите и козите, да хранят патетата, кокошките и зайците, да готвят по три пъти дневно и да търпят капризите на съперниците си, видя Lupa.bg.

Родената в Краков Мажена, която е измежду най-известните гинеколожки у нас, а в ръцете й се раждат децата на Мария Илиева, Димитър Рачков и Криско, едвам понесе разжалването си до слугиня. „ Чувствам се предадена! “, съобщи 56-годишната лекарка, афектирана от решението на тима й „ Нови очаквания “ да я прати в обора. Съдбата си тя ще дели с Альона, аргатин на конкурентния отбор „ Стари герои “. За разлика от Мажена, русокоската, която е родена в Санкт Петербург, само че живее в Сливен, не трепна при новината, че ще спи в сеното.    

Въпреки че родните им страни враждуват, Мажена и Альона към този момент се държат миролюбиво една с друга. Вместо да се скарат за интернационалното състояние, двете се отдадоха на злословия за останалите претенденкти за наградата от 100 000 лв..    
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР