Две булки в гей сцена пред храма и под погледа

...
Две булки в гей сцена пред храма и под погледа
Коментари Харесай

Две целуващи се булки пред храма взривиха столичани

Две булки в гей сцена пред храма и под погледа на светите братя Кирил и Методий бе оповестена за “Снимка на деня – 24 май ” от шарена фейсбук група за фотоси. Кадърът обаче взриви столичани.

" Да ви имам и избора на фотография на деня! ", реагират консуматори в мненията под поста.

" Боже елементарни, тъй като не знаят какво правят! ", споделя различен. 

" Един натопорчен сред тях и почва хубаво порно ", крайни в мненията са трети. Някои от мненията, като това на Лилия Сотирова, гласят следното: 

" От време на време се чудя дали да се върна в България, само че доста ви благодаря на мненията тук, тъй като за следващ път ми показахте какъв брой мизерни, злобни, забутани и неинтелекуали са хора останали там. Имате толкоз ненавист, толкова негативност оффф. И тук ми приказват за господ? Точно тия, дето си бият дамите, пушат и пият през целия ден, унижават хората към тях, само че нали отидоха на черква за Великден със свещичка на Богородица ще им елементарни мизерията която живеят всеки ден.- Ама дай да ненавиждаме двама души намерили обич тъй като не сме намерил благополучие, че в случай че няма човек върху който да плуем ще би трябвало да плуем на улицата, а улиците в България имат достатъчно плуики всеки ден, не им би трябвало повече.  
 
 
 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР