Две бебета в китайския град Ухан, едното от които е

...
Две бебета в китайския град Ухан, едното от които е
Коментари Харесай

Две бебета в Ухан са сред заразени с коронавируса

Две бебета в китайския град Ухан, едното от които е единствено на един ден, са с позитивни проба на новия ковид, съобщава Си Ен Ен.

Все още лекарите и учените не могат да открият по какъв метод по какъв начин са се заразили. По всяко възможност вирусът е предаден от майките, която също е инфектирани.

До този миг има над 28 хиляди случая на инфектираните от ковид, като жертвите набъбнаха до 565. Мнозинството от тях са в континентален Китай. Япония е с най-вече инфектирани след тях.

Има сведения за пациенти, които са се възстановили изцяло, отбелязва още Си Ен Ен. Пациент от Вашингтон е към този момент бил изписан, а в Тайван към този момент се възвръща различен човек, който също ще излезе от болничното заведение тази седмица.
 

Над 7300 души са под карантина на два круизни кораба – в Хонконг и Япония. Мярката е била наложена, откакто е било доказано за пасажери, които са били инфектирани. 20 души са с ковид на японския транспортен съд.

Учените от целия свят експериментират с разнообразни медикаменти и медикаментозни комбинации, само че към момента няма потвърдено ефикасно лекуване, нито пък са покрай създаването на ваксина.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР