Две български телевизии ще споделят правата за излъчване на мачовете

...
Две български телевизии ще споделят правата за излъчване на мачовете
Коментари Харесай

Родните телевизии се разбраха за излъчването на мачовете от Световното в Катар

Две български малките екрани ще споделят правата за лъчение на мачовете от Световното състезание по футбол в Катар тази зима и през днешния ден те публично показаха програмата за всяка една от срещите на Мондиала.

Българската национална телевизия и Nova Broadcasting Group ще бъдат двете медийни компании, които ще ни създадат съпричастни с всичките 64 мача.

Част от срещите ще се предават по едно и също време по всички планувани канали, само че множеството дуели ще бъдат в ефира на едната или другата медийна група.

Откриването сред Катар и Еквадор на 20 ноември от 18:00 часа българско време ще бъде излъчено по Diema, Diema Sport 3, Българска национална телевизия и Българска национална телевизия 3. Същото важи за финала на 18 декември от 17:00 часа.

Ние от ФАКТИ.бг ще се постараем всекидневно да научавате кой мач по коя телевизия ще бъде наличен в дните на самите дуели, както сме правили постоянно, с цел да не пропускате обичаните си футболни срещи и всички останали спортни дисциплини в българския ефирен ефир.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР