Две български гражданки признаха, че се опитали да откраднат 700

...
Две български гражданки признаха, че се опитали да откраднат 700
Коментари Харесай

Бдителни англичани спасиха пенсионер от крадливи нашенски циганки

Две български гражданки признаха, че се пробвали да откраднат 700 паунда от „ уязвим “ пенсионер в Морисън, Сътън, написа mylondon.news.

Розалия Гечева, на 26 година, от Глостър Роуд, Уолтъм Форест и Елисавета Илиева, на 35 година, от същия адрес, се признаха за отговорни за кражбата, откакто се пробваха да откраднат огромната сума пари от 74-годишната жертва в понеделник.

Двете последвали индивида от Хай Стрийт, където изтеглил £ 700, до Morrisons, където направили закононарушението.

Те бяха хванати и арестувани от двама очевидци.

Прокурора Иджаз Малик съобщи в сряда пред съда в Кройдън: “Инцидентът се случил в понеделник следобяд в 12.30. Двама очевидци обърнали внимание на тези две обвинени. Свидетелите са забелязали, че се интересуват от избран човек, който бил в офис на Nationwide и изтеглил 700 евро.
Той напуснал банката и поел към Морисън. Двамата очевидци последвали двамата обвинени и ги видели да вървят след жертвата.
Те го последвали, до момента в който стигнал до пекарна. Когато той се запътил да купи нещо, Илиева се доближила към него откъм гърба.

С помощта на чанта, с цел да прикрие ръката си, тя извадила бял плик, съдържащ парите, от страничния му джоб, до момента в който нейната съучастничка, Гечева, стояла обратно и работила като отцепка.

В този миг Гечева и Илиева били арестувани от двамата очевидци.

След като бе арестувана, Илиева пуснала плика, цялостен с пари, и се пробвала да избяга, само че в последна сметка бе хваната.

Парите бяха върнати на жертвата, която „ не знаеше “ за случилото се, " споделя прокурорът.

Гечева, която работи като камериерка и има тригодишен наследник, и Илиева, която работи като чистачка в ресторант и има двама сина на възраст 11 и 15 години, ще бъдат наказани на 10 юли в магистратския съд на Кройдън.

Двойката излезе под гаранция.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР