Две актриси заведоха дело срещу Джеймс Франко в Лос Анджелис,

...
Две актриси заведоха дело срещу Джеймс Франко в Лос Анджелис,
Коментари Харесай

Съдят и Джеймс Франко за неуместно сексуално поведение

Две актриси заведоха дело против Джеймс Франко в Лос Анджелис, като го упрекнаха, че е въвличал студентки в закритото си към този момент актьорското студио в унизителни полови обстановки, оповестиха Асошиейтед прес и Ройтерс.
 
Сара Тидър-Каплан и Тони Гал, някогашни ученички на Франко в закритото към този момент Студио-4, настояват, че той ги е карал да се явяват на прослушване голи и да се снимат в секс подиуми от рода на оргии, подмамвани от функции във филмите му, като даже плащали за това.

 
Адвокатът на Джеймс Франко сподели, че артистът освен ще се отбрани, само че и ще потърси обезщетение от тъжителките, тъй като те са завели делото, с цел да станат известни.
 
Двете актриси, които са се записали във филмовото учебно заведение на Джеймс Франко през 2014 година, съдят още двама мъже, свързани с продуцентската му компания. Те ги упрекват в полова дискриминация, полов тормоз, машинация и други нарушавания.

 
Студентите трябвало да заплащат по 750 $, с цел да вземат участие в майсторски клас по секс подиуми в учебното заведение и да се явят на прослушване голи или полуоблечени. След това по време на симулации на орален секс Джеймс Франко махал пластмасовите протектори на актрисите, настояват те.-->
 
Сред филмите, в които се е снимал Джеймс Франко, са „ 127 часа ”, „ Спайдър-мен ”, „ Катастрофалният актьор ”.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР