Две 14-годишни ученички и младеж на 27 г. берат душа

...
Две 14-годишни ученички и младеж на 27 г. берат душа
Коментари Харесай

Много лоши новини за пометените на спирка деца във Варна, свидетели разказват за ужаса ВИДЕО

Две 14-годишни ученички и юноша на 27 година берат душа в болница, откакто сутринта бяха пометени от кола на автобусна спирка на бул. „ Владислав Варненчик “ в центъра на Варна.

Както БЛИЦ заяви, случаят станал към 7,40 ч на сп. „ Тракия “ против Районния съд. 21-годишен водач със длъжностен „ Фолксваген “ ненадейно изгубил надзор над автомобила, който излязъл от пътното платно и връхлетял чакащите на спирката.

От удара едно от девойките е изпаднало в кома, оповестява "Труд ".

Има риск за живота на пациентката, оповестиха от пресцентъра на МБАЛ „ Св. Анна “, където са настанени ранените. Другото девойче е в травматологията със счупена подбедрица, а 27-годишният юноша е в реанимация с два счупени крайници и контузии по главата.

От полицията оповестиха, че работят за изясняване на детайлите и събитията, довели до тежкия случай.

Свидетели са в шок от видяното тази заран на автобусната спирка на "Тракия ", оповестява Varna24.bg.

Младият лидер на длъжностен автомобил стоеше в профил със свои близки, само че отхвърли да разяснява по какъв начин се е стигнало до злополуката. Придружителите му обясниха, че младежът е в цялостен потрес от случилото се.

Една от свидетелките описа, че след тежката акцидент младежът споделили, че са му отказали спирачките.

"Видях една жена лежеше запратена под таксито, което беше спряло на близо, различен мъж лежеше беззащитен на спирката ", описа една от свидетелките.

"Трясъкът беше заплашителен, като на война. Момчето от автомобила плачеше, сподели, че му е отказала спирачката. На земята имаше три дами и две деца. Дойдоха три коли за спешна помощ, аз продължих, тъй като бях с внука ми и не желаех да гледа тоя смут. Беше нещо ужасно! Аз видях три дами и две деца да лежат под колата. Хората бяха живи, мърдаха...Аз се изплаших и продължихме, да не гледа дребния ", описа Недялка Петрова.

Припомняме, че тежкият случай стана тази заран, към 07:40 часа, на бул. "Владислав Варненчик ", на автобусна спирка "Тракия ".

21-годишният лидер на л.а. "Фолксваген ", по време на придвижване, заради неизяснени все още аргументи, губи надзор над МПС и се качва на тротоара, където блъска трима души, стоящи на спирката.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР