Двайсет деца от ДГ Здравец“ в село Граф Игнатиево поздравиха

...
Двайсет деца от ДГ Здравец“ в село Граф Игнатиево поздравиха
Коментари Харесай

Коледарчета поздравиха кмета и съветниците на Община Марица

Двайсет деца от ДГ „ Здравец “ в село Граф Игнатиево поздравиха кмета Димитър Иванов и съветниците на Община Марица с идните празници за Рождество Христово. Осем коледарчета направиха наричания за триумф и благодат, а девет красиви дребни балерини танцуваха под звуците на коледни песни. Заедно с тях в празничната стратегия се включиха и помощници на Дядо Коледа – две джуджета, които пяха, танцуваха с връстниците си и с наслада асистираха при поднасянето на подаръците, обезпечени от управлението на общината.

„ Имаме прелестни деца. Именно за тях си заслужава да работим “, съобщи кметът Димитър Иванов. Той благодари за чудесните осъществявания и пожела на малчуганите да са здрави, щастливи, а Дядо Коледа да им донесе най-прекрасните дарове.

Директорката на детското заведение насочи благопожелания към управлението и чиновниците на Община Марица. „ Коледа е знак на обич, вяра и добрина. Съхранявайки традициите, наследени от нашите предци, дано почувстваме магията на празника и я предадем на нашите деца – да помогнем на нуждаещите се, да утешим страдащите, да ободрим тъжните и да дарим усмивки “, сподели Станка Колева. Тя пожела на всички да посрещнат Новата година със светли усеща, с повече религия и вяра за по-добър и кротичък свят.

Празничното празненство споделиха и сирачета и деца с увреждания, които живеят в Община Марица. За 12-та поредна година кметът Димитър Иванов подари лакомства и средства за посрещане на коледните и новогодишните празници на 237 деца, които нямат родители или имат здравословни проблеми. С наслада и неспокойствие те прегръщаха кмета и благодариха за топлото отношение и подаръците. Тези, които не съумяха да участват на тържеството, ще получат коледните блага от кметовете на обитаемоте места, в които живеят.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР