Двата центъра, които привличат мигрантите – във Враждебна“ и Овча

...
Двата центъра, които привличат мигрантите – във Враждебна“ и Овча
Коментари Харесай

Контрера: Миграционните центрове във „Враждебна“ и „Овча купел“ трябва да бъдат закрити

Двата центъра, които притеглят мигрантите – във „ Враждебна “ и „ Овча купел “, би трябвало да бъдат закрити. 100% видеонаблюдение в региона на Лъвов мост, осветеност и засищане на полиция и жандармерия 24/7 – тези са нужните ограничения за справяне с мигрантите. Това сподели за „ Офанзива с Любо Огнянов “ кандидатът-кметът на София от Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера.

„ Реших да се кандидатирам, тъй като по този начин имам опция да споделя какво Вътрешна македонска революционна организация има опция да направи за София. Нямам боязън да приказвам. Картите към този момент са разместени. Всичко, за което предупреждавахме, се случи. Дойде „ вездесъща “ смяна, обещаваха се чудеса от смелост, само че всичко завърши напролет на 2023 година, когато Политическа партия седнаха да ръководят с ГЕРБ и Движение за права и свободи. В София немалка част от разочарованите ще погледнат към Вътрешна македонска революционна организация. Ние сме системи, прагматични, имаме съответни оферти и не ни е боязън да работим “, съобщи той.

Контрера смята за съществени свои съперници проводниците на ляволиберални хрумвания. „ Вътрешна македонска революционна организация се изправя против двама демократични претенденти – Терзиев и Хекимян. Ако това са любимците, те са две страни на една и съща монета. Нямат особени разлики. На балотажа мисля да гласоподавам за себе си. При хипотезата ГЕРБ-ПП, никой от двамата претенденти няма да получи поддръжка от Вътрешна македонска революционна организация, ще гласуваме протестно “, безапелационен е той.

Според него Бухово е периферна територия, само че има огромен капацитет за развиване. „ Ако поставим изпитание, в града може да се образува нова икономическа зона, а също и редица жилищни квартали. Климатичните условия са доста по-добри в сравнение с в южната част от София. Проблемът с канализацията и водоснабдяването обаче първо би трябвало да бъде решен както в Бухово, по този начин и в Кремиковци и Нови Искър “, уточни претендентът на Вътрешна македонска революционна организация.

Контрера счита, че казусът с презастрояването е обвързван с подробните устройствени проекти. „ Трябва да има урегулиране на цели територии, с планиране на детски градини. Урегулирането на парче роди квартали като „ Витоша “ и „ Кръстова вада “, където от време на време няма габарит да мине една кола, само че продължава да се строи “, означи той.

За „ Топлофикация “ политикът предлага две стъпки на деяние. „ Да се предоговори договора с „ Булгаргаз “, тъй като е неблагоприятен и 40-50 млн. пари на жителите отиват за лихви годишно. Как решаваме тематиката с вложенията? Част от топлофикационната мрежа е остаряла, би трябвало да се реновира. Дългът на сдружението към БЕХ би трябвало да бъде решен благодарение на страната, която да стане съсобственик “, акцентира Карлос Контрера.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР