Двата сезона в Англия си остават най-голямото петно в иначе

...
Двата сезона в Англия си остават най-голямото петно в иначе
Коментари Харесай

Фалкао отново е Ел Тигре, този рекорд го потвърждава

Двата сезона в Англия си остават най-голямото леке в другояче блестящата кариера на Радамел Фалкао. След ужасяващите 24 месеца с екипите на Манчестър Юнайтед и Челси никой не вярваше, че колумбиецът разполага с нужните качества да играе на най-високо равнище. Е, оказа се, че сходни изводи са прибързани…

Лил самичък се издъни, а Монако това и чакаше

Миналият сезон беляза възхода на головия див звяр с название „ Ел Тигре”. Подпомогнат от удивителния гений на Килиан Мбапе, 31-годишният голаджия на Монако подсети за най-хубавите си дни, когато бе считан за №1 измежду централните нападатели на планетата. Мнозина си мислеха, че след прехвърлянето на Мбапе в Пари Сен Жермен, представянето на южноамериканеца ще пострада.

Жената, която опитоми Тигъра

Нищо сходно! Снощи при 4:0 над Лил ветеранът вкара следващите си два гола и към този момент има 11 в Лига 1 за сезон 2017/2018. Неговият голов връх в действителност е нещо, което френският футбол не си спомняше много от дълго време. За последните 40 сезона никой преди Фалкао не бе успявал да вкара 9 гола в откриващите 6 кръга от шампионата. Още по-впечатляващото е, че своите 11 попадения той е постигнал таман с 12 точни удара. Това прави успеваемост от 92 %.

Освен всичко друго в последните 26 мача, в които Фалкао е бил на терена за Монако, отборът е позволил единствено 1 проваляне.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР