Двата ресторанта до буната под Траката са завезели неправомерно части

...
Двата ресторанта до буната под Траката са завезели неправомерно части
Коментари Харесай

Ресторанти завзели неправомерно държавни терени на Траката

Двата ресторанта до буната под Траката са завезели непозволено елементи от държавни терени, разполагайки част от масите и обектите си върху тях. Това сподели преди медии регионалният шеф Мариос Смърков, съобщи кореспондент на Moreto.net.

Става дума за заведенията „ Ефе “ и „ Немо “ . След установените нарушавания притежателят на един от заведенията за хранене е изискал да наеме съответния терен и да подписа контракт за това, само че му е отказано, тъй като законът не разрешава.

Смърков съобщи, че всички преместваеми обекти в градината на " Хоризонт " също не са сложени по реда на закона върху държавни терени - със единодушието на регионалния шеф след подписване на контракт за наем. Контракт се подписва само след извършена тръжна процедура. Такива контракти все още няма, безапелационен е регионалният шеф.

Смърков изясни, че обектите са сложени въз основа на позволение на основния проектант. По думите му схемата за разполагането им е съгласувана през 2019 година с регионалния шеф, само че не е ясно по какъв начин тъкмо е станало това. В Областна администрация не са открити никакви документи, че схемата е импортирана по съответния ред.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР