Двата приема след сватбата на принц Хари и Меган Маркъл

...
Двата приема след сватбата на принц Хари и Меган Маркъл
Коментари Харесай

Звездните гости за вечерния сватбен прием

Двата приема след сватбата на принц Хари и Меган Маркъл се организираха надалеч от любопитните журналистически погледи и камери. Но, макар възбраната зa прилагане на телефони вътре в залата, при съществуването на стотици посетители няма по какъв начин да не бъде публикувана любопитна информация за случилото се в имението Frogmore House в края на сватбения ден.

Публикация, споделена от THE WORLD OF INTERIORS (@theworldofinteriors) на Май 21, 2018 в 4:43 PDT

След като събра към 200 от най-близките посетители на младоженците преди два дни, след месец постройката с 230-годишна история ще бъде отворена за гости, с цел да могат всички искащи да се потопят най-малко малко в атмосферата на приема, даден от принц Чарлз.

Очаквано, събитието минава надалеч от цялата пищност и етикеция на църковната венчавка и обедния банкет на кралицата. За положителното въодушевление на гостите се грижат диджей и задоволително количество алкохолни питиета. А питието на вечерта е особено основаният коктейл " Когато Хари срещна Меган " , комбиниращ ром и джинджифил.

Публикация, споделена от Dezigner Collections (@dezignercollections) на Май 19, 2018 в 5:54 PDT

Танците също са в обилие, а като основно настоящо лице се е изявил Джордж Клуни. Актьорът танцува както с булката, по този начин и с Кейт Мидълтън, а и с принцовете Уилям, Хари и Чарлз, предава Daily Mail.

Вечерният банкет очевидно е бил напълно под контрола на младоженците. Доказателство за това са и бургерите и захарния памук, включени в менюто за защитите посетители . Беше снимано и по какъв начин десетки пици, евентуално поръчани от гладните посетители или младоженци, се доставят към мястото на приема.

Публикация, споделена от Nihal (@n.widdowson) на Май 20, 2018 в 12:33 PDT

Очаквано, първият танц на младоженците е под звуците на " I Wanna Dance With Somebody " на Уитни Хюстън . Именно тази ария Меган не един път е определяла като късметлийска. Двамата с Хари са прочели и своите сватбени речи пред присъстващите. А тази на принца е била тъкмо в негов жанр - с много пикантни изрази.

Приемът на принц Чарлз ще остане запомнен и с персонализираните бели пантофи, раздавани на дамите, пристигнали на висок ток. А откакто множеството от по-възрастните посетители си потеглят към 22.30, останалите си устройват шампионат по бирпонг, победител в който е Серина Уилямс.

Публикация, споделена от Chloe (@chloeth_roche) на Май 19, 2018 в 5:25 PDT

Кучето на Меган Маркъл, осиновеният бигъл Гай , се оказва център на внимание на приема, забавлявайки гостите с държанието си. Краят на празненството е комплициран с обилна заря, а част от гостите се насочат към Лондон за завършително и импровизирано афтърпарти.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР