Двата пола имат съвсем различни представи за сдобряване след скандал

...
Двата пола имат съвсем различни представи за сдобряване след скандал
Коментари Харесай

Сексът за сдобряване работи само при мъжете

Двата пола имат напълно разнообразни показа за помиряване след скандал с половинката. За мъжете най-хубавият вид в действителност е сексът, до момента в който дамите избират откровеното опрощение, удостовери изследване на американския университет „ Бъкнел “ в Пенсилвания.

Мъжете са най-доволни, в случай че вършат секс за помиряване с партньорката. За тях това е знак, че тя още е налична за интимни милувки и не счита да постави завършек на връзката, разяснява ръководителят на изследването професор Джоел Уейд.

От друга страна пък,  жените нямат полови упования към мъжете след скандал. Те обръщат повече внимание на страстите на колегата и държат на формалното опрощение, по опция съпроводено със сълзи в символ на разкайване.

За да няма повече неприятни страсти, експертите поучават при секса за помиряване да се съблюдават няколко съществени правила:

Първо не прибягвайте до секс за помиряване, преди да сте стигнали до консенсус. Така единствено отлагате диалога, след което се връщате към разочароващата реалност.

Не очаквайте, че казусът е решен от единствено себе си. Само тъй като сте правили секс, не значи, че всичко е завършило. Сексът единствено може да ви сближи.

Специалистите поучават да не продължавате разногласието в спалнята, да оставите анализа на спора за малко по-късно и никога не го правете под чаршафите.

Следващият значим съвет е да не правете секс просто на инат. Ако го употребявате, с цел да владеете колегата си, оръжието ви последователно ще изгуби силата си. 

Също по този начин не използвайте секса за амнистия. Това не е инструмент, който с верните бутони постоянно работи. Сексът е единствено краткотрайно решение, останалото е въпрос на връзка.

И не на последно място - не разчитайте единствено на сдобряващия секс. Ако това е единственият секс, който вършиме, ви чака доста работа върху възприятията и уважението във връзката.

Специалистите поучават двойките да гледат по-спокойно на всички случки и инциденти във връзката си, с цел да не се прибягва да секс за помиряване.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР