Двата откраднати френски булдога на Лейди Гага, отвлечени при въоръжен

...
Двата откраднати френски булдога на Лейди Гага, отвлечени при въоръжен
Коментари Харесай

Върнаха кучетата на Лейди Гага |

Двата откраднати френски булдога на Лейди Гага, отвлечени при въоръжен обир в средата на седмицата, са били предадени през вчерашния ден в полицейски сектор в Лос Анджелис, а по-късно - на представители на поп певицата, заяви полицейски представител, представен от Ройтерс.

Около 18 ч. през вчерашния ден кучетата са били доведени от жена в полицейски сектор покрай централната част на града, сподели капитан Джонатан Типет, шеф на елитния отдел за следствие на грабежи и убийства.

Представители на Лейди Гага и детективи са отишли в сектора и е било удостоверено, че това са откраднатите домашни любимци. Капитан Типет сподели, че дамата, довела кучетата, не е обвързвана с кражбата им. Засега не е ясно по какъв начин булдозите са се оказали при нея.

Човекът, който разхождал кучетата на Лейди Гага - Райън Фишър, е бил прострелян един път. На видеоматериал се вижда бял седан, от който изскачат двама мъже. Те се боричкат с Фишър, той оказва опозиция, по-късно единият вади оръжие и стреля един път, преди да избяга с две от кучетата.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР