Двата нови флагмана на Samsung с VIP премиера в СофияВиртуозната

...
Двата нови флагмана на Samsung с VIP премиера в СофияВиртуозната
Коментари Харесай

Galaxy S9 идва у нас на цени от 1230 лв.

Двата нови флагмана на Samsung с VIP премиера в София

Виртуозната пианистка Мария Каракушева се любува на 360-съраунд тон от Galaxy S9

VIP премира на новите смарт телефони Galaxy S9 и S9+ се състоя нощес в София, редом с представянето на устройствата на Samsung в Барселона, където се организира Световният мобилен конгрес (MWC 2018).

Новите модели на Samsung ще бъдат налични в три цвята – среднощно черно, наследник корал и ултравиолетово. Те идват с Quad HD+ sAMOLED екран, като размерът на екрана при Galaxy S9 е 5,8 инча, до момента в който моделът S9+ е 6,2-инчов.

И двата смарт телефона разполагат с функционалност Super Slow, която разрешава снимане на видео с 960 фрагмента в секунда, подчертаха от Мтел – операторът към този момент започва предварителни поръчки на S9 и S9+ на цени от 1300 лева в брой.

Поп певицата Дивна се забавлява с емоджите с добавена действителност на Galaxy S9

Новите флагмани на Samsung могат да вършат качествени фотоси при свръх слаба светлина, благодарение на двойната бленда на главната камера, а S9+ включва и Live Focus режим, с помощта на двойната задна камера. Предната камера на смарт телефоните има резолюция 8MP, автоматизиран фокус и отвор на блендата F1.7.

Galaxy S9 и S9+ стъпват на осемядрен процесор, с второ потомство 10-нанометрова архитектура. Оперативната памет при S9 e 4GB, до момента в който при S9+ е 6GB. Паметта за предпазване и при двата модела е 64GB с опция за увеличение до 400GB благодарение на слота за MicroSD карта. Устройствата работят под ръководство на операционна система Android 8.0 Oreo.

Galaxy S9 и S9+ идват с Quad HD+ sAMOLED екран с диагонал надлежно 5,8 и 6,2 инча

Батерията на по-компактния модел има потенциал 3000 мАч, а при по-големия тя е 3500 мАч. Смартфоните оферират още функционалност за бързо безжично зареждане и датчик за пръстови отпечатъци, имат IP68 документ за прахо- и водоустойчивост, гласов помощник Bixby и Dolby Atmos стерео тон.

Новите модели на Samsung ще бъдат налични в няколко цвята

От през вчерашния ден Мтел приема предварителни поръчки на новите флагмани на Samsung, които ще продължат до 15 март, а деклариралите предпочитание за покупка онлайн в този интервал ще получат 200 лв. отстъпка, при избрани условия.

Galaxy S9 коства 57,99 лева на месец или 1229,99 лева в брой, до момента в който S9+ се предлага от телекома за 64,99 лева на месец или 1389,99 лева в брой с абонаментни проекти Мтел без граници 3XL.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР