Двата митинга в подкрепа на правителство се сляха пред сградата

...
Двата митинга в подкрепа на правителство се сляха пред сградата
Коментари Харесай

Двата митинга в подкрепа на правителство

Двата митинга в поддръжка на държавно управление се сляха пред постройката на Народното събрание.

 

Преди това протестна проява, проведена от самодейността Правосъдие за всеки излезе на протест пред постройката на президентската администрация.

Демонстрацията е под наслов Марш за европейска България в отбрана на парламентаризма и демокрацията. Демонстрантите, които се събират, считат, че тази седмица е решителна за бъдещето на страната ни и ще реши няколко въпроса - дали ще продължи смяната и дали ще има решителна борба с корупцията и олигархията.

 width=

Правосъдният министър Надежда Йорданова по път към Президентството

От самодейността Правосъдие за всеки считат, че, в случай че се стигне до нови избори, ще се постави завършек на правосъдната промяна, ще остане и сегашният състав на Висш съдебен съвет, тъй като няма да има парламент, който да избере новата парламентарна квота в него, а ще остане и основният прокурор Иван Гешев, съобщи БНР.

 

 

Република Северна Македония не е същинската причина за разрива в обединението, съобщи министърът на нововъведенията и растежа Даниел Лорер пред Народно събрание:

 

" Разбира се, че Северна Македония е единствено опрощение! Тя е подправена вест и още веднъж, и още веднъж се изважда на напред във времето, когато някой не е удовлетворен по какъв начин напредваме от работата против корупцията. Европа в никакъв случай не се меси в двустранни разногласията, само че в този момент, откакто тя разбра какъв брой е значимо това за България, тя сподели: " Добре, ние като Европа ще бъдем поръчител, че българските условия в действителност ще се извършват от Македония по време на този развой и когато и да е, когато ние преценим, че това не се случва, алената карта на ветото постоянно е на масата ".

 

Министърът на превоза Николай Събев съобщи, че на следващия ден по време на дебатите по претенции вота на съмнение към кабинета ще показват обстоятелства за свършеното през първите 6 месеца от мандата. Събев разяснява възможностите за запазвани на държавното управление по този начин:

 

" Вероятността е 60 към 40 да мине. Имаме проект B, C, D. Всъщност няма да спрем смяната! Депутатите, които желаят да живеят в една естествена страна, при тях родолюбието ще надделее и те ще решат, че е по-важно развиването в този момент, да не се връщаме години обратно и започваме изначало ".

 

 Снимки: 19 минути
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР