Дванадесетокласничката от СУ“Неофит Рилски“ гр. Банско Александра Полежанова взе участие

...
Дванадесетокласничката от СУ“Неофит Рилски“ гр. Банско Александра Полежанова взе участие
Коментари Харесай

Дванадесетокласничката от Банско Александра Полежанова взе участие в тържественото заседание на Съвета на децата

Дванадесетокласничката от СУ “Неофит Рилски “ гр. Банско Александра Полежанова взе присъединяване в тържественото съвещание на Съвета на децата към ръководителя на ДАЗД. Тази година Съветът отбелязва 20-годишен празник. Председателят на Държавната организация за протекция на детето доктор Теодора Иванова дружно с министъра на труда и обществената политика доктор Иванка Шалапатова и министъра на младежта и спорта доцент доктор Димитър Илиев откриха тържественото съвещание, а в събитието се включиха и министърът на образованието и науката проф. Галин Цоков, депутатите Деница Сачева, Небие Кабак и Христо Петров, представителят на УНИЦЕФ в България Кристина Де Бройн, представители на държавни институции и неправителствения бранш.
Гости на тържеството в Резиденция Бояна бяха членове на Алумни клуба, към който към този момент мина и Александра Полежанова, заради навършване на 18-годишна възраст.
В актуализирания състав на консултативния орган още веднъж са определени претенденти от Банско – Александър Кулин от ПГЕЕ и Мария-Анджела Гардинър, които ще съставляват област Благоевград през идващите две години. Лили Бонкова от Разлог попълни квотата на представителите на деца от уязвими групи в Съвета на децата.

П. Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР