Дванадесет години след откриването си Mall Plovdiv предприема смелата крачка

...
Дванадесет години след откриването си Mall Plovdiv предприема смелата крачка
Коментари Харесай

Първият търговски център в Пловдив посреща новата година с н...

Дванадесет години след откриването си Mall Plovdiv подхваща смелата крачка в символ на възобновяване и ново начало през идната година.

Град Пловдив се промени доста през последните години и се утвърди като стопански и обществен център на южна България. Mall Plovdiv е част от тази смяна като първи съвременен търговски център, който преобрази навиците за извършване на покупки и забавление. Същевременно, в процеса на 12 годишното създаване, одобряване и развиване на марката Mall Plovdiv, логото на комерсиалния център не беше обновено. До през днешния ден, когато се появява нуждата комерсиалният център да бъде по-динамичен и в крайник с новите настройки и държание на клиентите си.



Да си първи е предимство, само че и отговорност и всекидневно предизвикателство. Работата на комерсиалния център в пандемичните условия на последните две години в допълнение усложнява задачата. Но въпреки това застоят и рестриктивните мерки натрупват заряд и предпочитание за ново начало.

Промяната в логото идва като разумно продължение в метода и същността на първия комерсиалния център в Пловдив да бъде в звук с града, живота и потребностите на своите клиенти.

„ Квадратът в никакъв случай не ни е бил по размер и не дава отговор на нашата бранд същина. Новото лого импонира на изобретателната ни природа, характерност и различност. Същевременно резервира последователност от предходното като стъпва на същата цветова композиция. Флуидната форма и изчистен шрифт способстват за модерното чувство и премиум позициониране, което си е построил марката. “ показа Татяна Гълъбова, маркетинг управител на Mall Plovdiv.



И още вести от комерсиалния център

Mall Plovdiv стартира работа с нова информационна организация, на която ще повери рекламните си действия. Младият екип на креативната организация proof. ще дава отговор за цялостното наличие и визия на мола през идната 2022г. Планират се интериорни усъвършенствания и откриванe на нови търговски обекти, които ще създадат Mall Plovdiv още един път този, който трансформира играта в Пловдив.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР