Дванадесет души, включително бебе, загинаха в неделя при катастрофа с

...
Дванадесет души, включително бебе, загинаха в неделя при катастрофа с
Коментари Харесай

12 души загинаха, включително бебе, при самолетна катастрофа в бразилската Амазония

Дванадесет души, в това число бебе, починаха в неделя при злополука с дребен аероплан в бразилската Амазонка, оповестиха публични лица.

Самолетът, един мотор Cessna Caravan, падна покрай летището на Рио Бранко малко след политане, се споделя в изказване на държавното управление на северозападния щат Акре.

Десет пасажери - девет възрастни и едно бебе - също защото водачът и вторият водач починаха на място, се споделя в известието.

самолетът се разруши, до момента в който се опитваше да кацне в град Барселос в Амазонас. Длъжностни лица споделиха, че първичната информация допуска, че самолетът се е разрушил, откакто е излязъл от пистата, когато се е спуснал по време на пороен дъжд и слаба видимост, заяви BBC. по-късно съумя да остане жив в продължение на 40 дни в джунглата, преди да бъде избавен при огромно търсене. Децата са пътували с майка си от амазонското село Араракуара до Сан Хосе дел Гуавиаре, когато самолетът пада. Децата споделиха, че майка им в началото е оживяла след злополуката дни преди да почине.

Associated Press способства за този отчет.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР