Двамата защитници на Левски - Жереми Петрис и Келиан ван

...
Двамата защитници на Левски - Жереми Петрис и Келиан ван
Коментари Харесай

Левски остава без защитници за визитата си на Локо

Двамата бранители на Левски - Жереми Петрис и Келиан ван дер Каап ще пропуснат гостуването на Локомотив (Пловдив) в идващия кръг на плейофите.

Причината е, че против ФК ЦСКА 1948 французинът и нидерландецът получиха петите си жълти картони от началото на сезона и ще би трябвало да изтърпят наказване от една среща. 25-годишният флангови футболист бе глобен с публично предизвестие в средата на първото полувреме за нарушаване против Сидклей от основния арбитър Георги Гинчев. До края на дуела Петрис съумя да се защищити от по-тежка глоба и ще бъде отвън сметките на Елин Топузаков за един мач.

На неговата позиция треньорът на " сините " разполага Патрик-Габриел Галчев, само че може да прибегне и до различен ход. На десния бек в първия кръг от пролетния дял Станимир Стоилов бе заложил на Роналдо, само че това не донесе позитиви за отбора. От своя страна нидерландецът бе глобен с жълт картон през втората част.

Добрата вест за Топузаков е, че другият бек Цунами не получи жълт картон и се защищити от същото наказване. Това съществено щеше да утежни обстановката в отбраната, защото бразилецът и Петрис са едни от най-постоянните футболисти в отбора.
 Левски ще има проблем, в случай че стигне до бараж
Левски ще има проблем, в случай че стигне до бараж

Причината Ноа Сонко Сундберг
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР