Двамата все още не обявяват официално връзката си, но трудно

...
Двамата все още не обявяват официално връзката си, но трудно
Коментари Харесай

Вижте новото гадже на Симона

Двамата към момента не афишират публично връзката си, само че мъчно прикриват искрите между тях. Симона и Радко се срещнали в певческия формат „ Гласът на България “. След края на риалитито не престават да поддържат контакт и все по-често могат да бъдат видяни дружно.
Според осведомени първоначално сред тях имало единствено чисто другарство, което е прераснало в нещо по-сериозно. Изненадващо по време на шоуто Симона се раздели с дългогодишния си другар.

Наскоро влюбените посетиха Рилския манастир, като този път разкриват доста по-интимни връзки. Именно в светата обител Симона е на косъм от целувка с Радко, който щастливо театралничи за фотография.


Радко уклончиво дава отговор на въпрос на „ България през днешния ден “ дали има връзка със Симона. „ Амиии не знам “, споделя той пред вестника и уклончиво заобикаля детайлности по тематиката.

А Симона съобщи следното: „ Няма какво да прибавя към тематиката, както споделих в друго изявление, може би имам гадже, само че не желая да го разгадавам, защото е прочут “
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР