Двамата водещи реализатори в Премиър лийг през миналия сезон -

...
Двамата водещи реализатори в Премиър лийг през миналия сезон -
Коментари Харесай

Салах и Кейн отказали на Реал

Двамата водещи изпълнители в Премиър лийг през предишния сезон - Мохамед Салх и Хари Кейн, са споделили " не " на Реал Мадрид по-рано през лятото. Според El Pais от " Сантиаго Бернабеу " са се свързали с двамата през предишния месец посредством медиатори. Двамата обаче не са посочили никакъв интерес, като изключително безапелационен бил отговорът на водача на Ливърпул, който подсилил позицията си и с подписването на нов контракт с сегашния си клуб. От Реал са отправили и напълно протоколно питане към Тотнъм за Кейн, само че лондончани са дали отговор твърдо, че британският национал не се продава и единственият метод такава договорка да се реализира е самият състезател да изиска трансфер, само че даже и тогава цената няма да бъде по-малка от 300 милиона. Този вид незабавно е изнемощял, откакто самият Кейн не е показал интерес.

Единственият от набелязаните от Флорентино Перес играчи за евентуални заместници на Кристиано Роналдо, който има интерес към трансфер в Реал, е Еден Азар. Белгиецът обаче не желае да извива ръцете на Челси, а клубът няма предпочитание да го продава в този момент, тъй че развиване по този въпрос може да има едвам през идващото лято.

Другите огромни цели на Реал - Килиан Мбапе и Неймар, за момента също са невъзможни за реализиране, тъй че в клуба в последна сметка са решили да запазят парите си и да влагат огромно през идващото лято, когато обстановката ще бъде по-благосклонна. Поне по този начин считат на " Сантиаго Бернабеу ". El Pais прибавя, че особено за Неймар може да има някакво развиване още през януари.

#Liverpool Egypt forward Mohamed Salah, 26, and #Tottenham and England striker Harry Kane, 25, both turned down the chance to join #RealMadrid after the Spanish giants sold Portugal frontman Cristiano Ronaldo, 33, to #Juventus - https://t.co/jCLQBz8efc
— FootysRumours (@FootysRumours) August 23, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР