Двамата вицепремиери Каракачанов и Симеонов са черните овце в правителството.

...
Двамата вицепремиери Каракачанов и Симеонов са черните овце в правителството.
Коментари Харесай

Марешки смята, че Каракачанов и Симеонов излагат правителството

Двамата вицепремиери Каракачанов и Симеонов са черните овце в държавното управление. Това са хората, които излагат българското държавно управление ". Това съобщи в ефира на Нова телевизия заместник-председателят на Народното събрание и водач на партия " Воля " Веселин Марешки.
Така той разяснява изявлението на Валери Симеонов, в което той назовава майките на деца с увреждания " кресливи ", а децата им - " сякаш заболели ". Марешки беше безапелационен, че вицепремиерът би трябвало да подаде оставка.
Припомняме, че откакто министър председателят Бойко Борисов прикани Валери Симеонов да сe извини за коментара по адрес на майките на деца с увреждания, реакцията на Симеонов не закъсня. " Знам, че истината боли, само че не се отхвърлям от нито една своя дума ", разяснява вицепремиерът.

А другояче навечерието на вота на съмнение против държавното управление Марешки съобщи, че представителите на партията му ще бъдат в пленарната зала. " Това е непоследователен избор на съмнение. Ще дам единствено един образец. От Българска социалистическа партия споделят, че 1,5 милиарда в първото държавно управление на Борисов е удържавено от Здравната каса. Е, добре -правителството на Орешарски върна ли го този милиард и половина? Тази непоследователност " стани, с цел да седна ", ние няма по какъв начин да я поддържаме ", уточни Марешки.
Преди дни той уточни по отношение на изтребителите, че президентът Румен Радев се изживява като воин от " Мълчанието на агнетата ". " Аз на президента като човек му съчувствува. Но това не значи, че няма да подлагаме на критика всички неприятни неща, които се случват ", разяснява още Веселин Марешки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР