Двамата си подариха прекрасно приключениеГлория и любимият й Добри са

...
Двамата си подариха прекрасно приключениеГлория и любимият й Добри са
Коментари Харесай

Глория и любимият й Добри се отдадоха на романтика в Позитано

Двамата си подариха прелестно премеждие

Глория и обичаният й Добри са на сантиментално премеждие в Италия. Те избраха за своята почивка градчето Позитано и остров Капри.

Примата на попфолка пусна серия фрагменти в обществената мрежа, на които се вижда, че наподобява превъзходно и грее от благополучие. На едни от фотосите тя театралничи в прегръдките на мъжа на сърцето си на фона на приказна гледка, на други е измежду исторически забележителности.

" Живей! Обичай! Мечтай! Сбъдвай! Лети! ” – споделя мотото си певицата.

" И за вас доста здраве и благополучие от нас! ” – пожела влюбената двойка на феновете си.

 width=      width=

Истински възторг провокираха фотосите, на които Глория е на борда на яхта и показва ослепителна визия по бански. " Капри постоянно е добър избор! ” – отбелязва любимката на публиката над оповестените снимки.

 width=        width=

" Много сте красиви!! Бъдете все по този начин щастливи и влюбени!! А на вас, Глория, искам още доста и все по този начин прелестни песни!! Бъдете здрави!! ”, " Жива Легенда си, Глория! Уникална жена със жанр и пеене! Обичам те! Животът е един – кой както желае дано по този начин си го живее. Поздрави и Целувки ”, " Прекрасни сте, бъдете благословени… Радвайте се на живота, дълги години ръка за ръка и в никакъв случай не я пускайте любовта!!! ”, " Жива и здрава ми бъди, чаровнице, наша, мила… Дай Боже, да си все по този начин, лъчезарна, обаятелна, мила… И ОТ ОРЛОВА ЧУКА, ДА ЧЕРПИШ СИЛА, ГАЛИНА МИЛА…. ” – това са единствено дребна част от стотиците мнения, изобилстващи с благопожелания.

 width=     width=

 width=

" Животът е един момент, пребивавам за себе си и както ми харесва!… Дай Боже, още доста хубави моменти с вас, моята аудитория! ” – дава отговор с признателност певицата.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР