Двамата ще се срещнат във Вашингтон, тъй като помощта на

...
Двамата ще се срещнат във Вашингтон, тъй като помощта на
Коментари Харесай

Президентът Байдън и германският канцлер Шолц ще обсъдят помощта за Украйна

Двамата ще се срещнат във Вашингтон, защото помощта на Съединени американски щати и Европейски Съюз за разкъсваната от война Украйна виси на косъм.

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън ще бъде хазаин на немския канцлер Олаф Шолц в Белия дом на 9 февруари, до момента в който Западът се бори да даде нова помощ за Украйна във войната против Русия.

„ Двамата водачите ще потвърдят още веднъж своята решителна поддръжка за отбраната на Украйна на нейната земя и нейния народ против нападателната война на Русия “, се споделя в изказване на Белия дом в събота.

Съединените щати споделят, че нямат пари за Украйна, некадърен да изпрати боеприпасите и ракетите, от които държавното управление в Киев се нуждае, с цел да отблъсне Русия. Администрацията на Байдън към този момент изпрати на Украйна 111 милиарда $ (102 милиарда евро) под формата на оръжия, съоръжение, филантропична помощ и друга помощ, откогато съветският президент Владимир Путин стартира нашествието си през февруари 2022 година

Последният пакет на Байдън от 110 милиар...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР