Двамата ще се срещнат отново на 5 март в Мач

...
Двамата ще се срещнат отново на 5 март в Мач
Коментари Харесай

Федерер въвежда Бил Гейтс в тайните на тениса

Двамата ще се срещнат още веднъж на 5 март в „ Мач за Африка ”

Първите опити на Бил Гейтс в нетипична за него роля на тенис звезда…

Да играе тенис със международния номер едно Роджър Федерер е измежду обичаните занимания на Бил Гейтс, признава самият той на страницата си в обществената мрежа Twitter.

Основателят на Microsoft и един от най-богатите хора в света разгласява занимателен видеоклип в Twitter с присъединяване на Маестрото, който го вкарва в тънкостите на огромната игра.

Маестрото към този момент е направил Бил Гейтс да наподобява като професионален тенисист

Федерер, който през днешния ден играе край на Аустрелиън Оупън, се грижи освен за спортната форма на Бил Гейтс, само че и за неговата визия, излиза наяве от видеоклипа. Ефектен монтаж пресъздава по какъв начин Гейтс и Федерер играят тенис на въже, опънато сред два небостъргача.

Тенис преживяване сред два небостъргача…

„ Играенето на тенис с Роджър Федерер беше едно от обичаните ми занимания през 2017 година Нямам самообладание да се срещна още веднъж с него на 5 март за идващия „ Мач за Африка ” ”, споделя Бил Гейтс. Благотворителното събитие ще се състои в SAP Center, Сан Хосе, щата Калифорния.

Playing tennis with @rogerfederer was one of my favorite parts of 2017. I can’t wait to team up with him again on March 5th for the next Match for Africa with @JackSock and @SavannahGuthrie: https://t.co/KwldVqExzN pic.twitter.com/HGqixVCeun

— Bill Gates (@BillGates) January 25, 2018
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР