Двамата се запознали случайно на парти, на което били в

...
Двамата се запознали случайно на парти, на което били в
Коментари Харесай

Това Промени Всичко! След Медийните Скандали Внезапно Всичко Се Преобърна Между Мария Илиева И Георги! Двамата Вече

Двамата се срещнали инцидентно на празненство, на което били в две другарски компании, които се забавляват. Всичко станало непринудено и бързо. " Беше въпрос на химия и нямаше доста дълго време за размишления и разбори ", сподели Илиева.

Тя добави че е страховит Георги е страховит татко и се надява да бъде подобен.

" Аз пребивавам тук с Александър. Георги има своите проекти и развиване в Белгия, то си движи там нещата. Имаме една връзка, която е за цялостен живот и тя се споделя Александър ", разкри певицата.

Тя си пожела синът им да е здрава и тя да съумее да бъда фантастична майка, каквато е нейната лична.

" Вече се споделям Сомнамбулия Илиева ", показа шеговито певицата в ефира на bTV.

Илиева описа по какъв начин се усеща като майка: " Това е такова неописуемо благополучие, че всяко изпитание си коства. Бях един ден в следродилна меланхолия, не ми хареса и излязох. Чувстваш се доста несръчен да се оправиш с тази обстановка.Нямам истерични крайности, в които изпадам. Грижа се с доста обич и внимание за Александър и имаме доста добра химия. "

Тя изрече специфични благодарности на Хали, която ѝ оказва помощ за развъждането на бебето, както и на майка си и приятелите, които са компактно до нея.

Илиева към този момент се завръща на сцената, защото се усеща задоволително подготвена и изпълнена с музика, която желае да излезе от нея. Певицата сподели, че изборно приема участия и ще пътува дружно със сина си на идните си изяви в Пловдив и Варна.

" Сигурна съм, че е наследил пътешественически и рискован дух от мен. Искам от дребен да му покажа света. Той е доста разговорлив, любопитен ", показа певицата.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР