Двамата се отправяли на общи почивки преди години, когато облаците

...
Двамата се отправяли на общи почивки преди години, когато облаците
Коментари Харесай

Олигархът Николай Банев в оргия с шест жени в Сен Тропе

Двамата се отправяли на общи почивки преди години, когато облаците над главата на Банев още не се бяха сгъстили. Бизнесменът се популяризира като приватизатор на цех Полимери, който докара до дълг от 27 милиона към кредиторите. До банкрут стигнаха и куп други негови предприятия, а Банев стана общоизвестен с неплащането на заплатите на работещите в тях.

Олигархът и брачната половинка му от много време показват висок стандарт на живот, а на сватбата им през 2006 година ангажираха да им пее Джо Кокър, чиито хонорар не пада под 300 хиляди $. Бизнесменът с тип на хипи има голям автопарк, част от който са ферари и бентлита.

Банев и жена му се изкарват жертви на политически тормоз, само че в никакъв случай свястно не са успявали да обяснят по какъв начин са станали непристойно богати.
В Сен Тропе Банев взема решение да се изживее като българския Хю Хефнър и кани в спалнята си куп красиви дами, които го обсипват с милувки в леглото. Банева пък на всяка крачка е полугола и се снима като участничка във филм за възрастни.

Фотосите от тези незабравими прекарвания се пазят в фамилните албуми на Банев. Скандалният предприемач не стопира да разправя, че благосъстоянието му е с помощта на бизнес усет, само че в действителност той е знак на разрухата в годините на прехода. Той е задоволително огромно перде и не е изключено скоро да напише автобиографична книга за неудържимия си напредък и неприятните хора, които са се пробвали да му попречат по пътя към парите, настояват познати на олигарха.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР