Двамата се държали особено приятелски и вдигали нежни наздравици с

...
Двамата се държали особено приятелски и вдигали нежни наздравици с
Коментари Харесай

Джамбазки празнува с близък до сърцето си войвода първият си милион евро в банкова сметка!

Двамата се държали изключително другарски и вдигали нежни тостове с кристални чаши, цялостни с изискана френска пенлива напитка на стойност 100 евро бутилката . Колкото взимат за един месец бедните български пенсионери, които по този начин и не дочакаха Вътрешна македонска революционна организация да им вдигне пенсиите до 300 евро, както ги излъга шефа на Джамбазки Каракачанов преди президентските избори. За сметка на тънещите в мизерия пенсионери стиснатият брюкселски челник към този момент натрупа тлъсти пачки в банковата си сметка, която удари 1 милион евро в края на мандата му.

Това е бил мотивът за дискретното тържество на Джамбазки. На изпроводяк от Брюксел той е поканил мъжа на сърцето си, с цел да отпразнуват дружно статута му на формален евро милионер. Шушука се, че господинът не е неизвестен и се е водил фиктивно пет години по ведомост чиновник на Ангел в Европарламента. Което е леко нелегално и даже аморално. Двамата делели и едно жилище в европейската столица. Джамбазки даде обещание да подарява заплатата си през 2014, само че бързо не помни кой го е избрал щом стъпи на аления брюкселски килим.

Сега нежният челник, който поддържа Истанбулската спогодба, се готви за втори мандат благодарение на акция за милиони, платени от олигарси. Ако прекара още пет години като политически гурбетчия по европейските институции, Джамбазки публично ще има 2 милиона евро на влог и още на 45 години остарелият ерген ще се подсигури до дълбоки старини. Още повече него, че не го интересуват дами, а те биха могли бързо да стопят милионите му.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР