Двамата са заедно 13 години. Всъщност 13 години продължава бракът

...
Двамата са заедно 13 години. Всъщност 13 години продължава бракът
Коментари Харесай

Взрив! След 13 години брак Надя на Коцето каза: Не! Стига толкова!

Двамата са дружно 13 години. Всъщност 13 години продължава бракът им, а преди него бяха гаджета още няколко лета. Съвместният им живот се оказа по-дълъг от този на множеството родни всемирски двойки, само че пристигна време Надя да си покаже ноктите. Милата и благовидна брачна половинка на Коцето сподели: " Не! Стига толкоз, писна ми! " и сложи ултиматум на мъжа си.

Новината избухна като гърмеж след околните на фамилията, а повода е една - любовта на Надя към Константин. Именно поради тази обич тя е твърда, че няма да продължи и ден повече да търпи простотията и самоубийствените му привички.

Надя съобщи на мъжа си - или, или. Или стопира да се налива като чалтик и да не знае на кой свят е, или се разделят. Решението й е безусловно вярно като се има поради, че единствено преди дни Коцето се изфука с нещо в действителност малоумно.

" Мен никой не може да ме бие по пиянство. Изпивал съм три, цели три бутилки уиски и то за една вечер. Убеден съм, че никой на света не може да ме мине и съм напряко за Гинес, бате! ", сащиса всички Константин.

Като добави, че макар пиячката, не пропуща да тренира и да блъска във фитнеса за здраве всеки ден. Надя обаче не желае и да чуе той да продължава по този начин, още повече, че е минал средата на 40-те. Тя му декларирала, че няма желание да го гледа по какъв начин следва ориста на Иван Ласкин и не желае да става вдовица. Затова Коцето ще би трябвало да избира.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР