Двамата с Вуянович са обсъдили европейската перспектива на страните от

...
Двамата с Вуянович са обсъдили европейската перспектива на страните от
Коментари Харесай

Борисов се видя с президента на Черна гора и замина за Баку

Двамата с Вуянович са разискали европейската вероятност на страните от Западните Балкани, която е измежду целите на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз, оповестиха от пресслужбата на кабинета.

България удостоверява готовността си да продължи да оказва помощ за преговорния развой на Черна гора. По време на диалога е било дискутирано и районното съдействие. Двамата са били единомислещи, че тематиката за "свързаността " е извънредно значима за укрепването и икономическото развиване на района, се споделя още в известието.

Бойко Борисов ще бъде на работно посещаване в Азербайджан през днешния ден и на следващия ден по покана на президента Илхам Алиев , осведомиха още от пресцентъра на Министерски съвет. По време на визитата двамата ще проведат среща "на четири очи ", след която ще се състоят пленарни диалози. В тях ще вземат участие и министрите на енергетиката Теменужка Петкова, на стопанската система Емил Караниколов, на земеделието, храните и горите Румен Порожанов и на превоза, осведомителните технологии и известията Ивайло Московски.

В рамките на визитата министър-председателите Борисов и Артур Расизаде ще открият първата в историята на България и Азербайджан авиолиния сред София и Баку . Редовната въздушна линия ще благоприятства свързаността и развиването на всички сфери в двустранните връзки и ще способства за по-ефективното и икономично напредване на жителите сред западния бряг на Каспийско море и Балканите, се акцентира в формалното известие.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР