Двамата руснаци, които оказаха съпротива при арест и нанесоха удари

...
Двамата руснаци, които оказаха съпротива при арест и нанесоха удари
Коментари Харесай

Руснаците, нападнали полицаи в Св.Влас, пристигнаха в съда по джапанки и шорти

Двамата руснаци, които оказаха опозиция при арест и нанесоха удари на униформени в Свети Влас, дойдоха в Бургаския областен съд по джапанки и къси панталони с думите: " Не сме нападали никого ", предава " Флагман ". Преди да стартира процесът, жителите на Руската федерация се отхвърлиха от служебно назначения им юрист Паскалев и желаеха да ги съставлява юриста Петя Арнаудова.

37- годишният Евгений Игоров е финансов шеф на компания " Нико оод ", с висше обучение, женен и неосъждан, а 56-годишният му татко Сергей е пенсионер, женен, с висше обучение, неосъждан

Адвокатът им Петя Арнаудова изиска да бъде анулирана мярката им, тъй като била неправилна и нецелесъобразена. Поиска също да им бъде наложена парична гаранция, защото не е ясно за кое от двете закононарушения им постанова мярката " задържане под стража ". Към момента са нямали държание, с което да покажат, че би трябвало да са в ареста.

Предстои експертиза, която даде цената на повредата.

" Медицинската информация на Сергей демонстрира, че има той болки в гръдния панер, оплакал се е в ареста и е молил за здравна помощ, само че такава му била отказана, а това застрашавало здравословното му положение ", твърди юристът.

Сергей пък акцентира, че прокурорът в Несебърския съд погрешно е изтъкнал като съображение, че са желали да си вървят на 3-4и юли, а това в действителност са били проектите им, преди да се случи случаят. " Сега проектите ни се промениха и ще спомагаме на съда във всевъзможен тип. Няма да навредим на никого, такова мнение не е основателно ", сподели Сергей и изиска " по-лека мярка или да им се наложи възбрана за овакантяване на страната, в случай че е нужно може съдът да отнеме парцела му, който е на стойност 80 хиляди евро ".

" Нямам спорове с администрацията на комплекса в Свети Влас. Дойдохме да почиваме и да се наслаждаме на природата. Имам три деца, а жена ми е бременна. Сега единствено аз работя, а мога да си правя работата посредством интернет. Когато ми постановиха мярката, бях лишен от тази опция да работя и да спечелвам пари, с цел да устоявам фамилията си. А това внушава финансовото ни състояние. Искам парична гаранция ", сподели пред Бургаския областен съд руснакът Евгений.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР