Двамата разчитат само на любовната си памет и я карат

...
Двамата разчитат само на любовната си памет и я карат
Коментари Харесай

Криско и Цвети пак се разделиха - карат я на любов по спомени

Двамата разчитат единствено на любовната си памет и я карат на мемоари. Изпълнителят и дамата, която плени сърцето му, са разграничени от няколко седмици и не са се виждали. Причина за това са работните задължения на двойката.

Криско всяка вечер има участия и кръстосва страната. Хитмейкърът реши да не почива през лятото, а да се отдаде на крепко бачкане и да изкара тлъсти пачки. Гаджето на изпълнителя, която работи като стюардеса, е затрупана с задължения и има полети всеки ден до друга дестинация. В седмицата тя прекарва най-много два дни в България и няма опцията да се наслаждения на обичания си Криско, който си нае къща край морето, където прекарва лятото.

През предходната година Цвети бе неразделно до музиканта и го следва на всяко негово присъединяване. Тя се опасяваше, че известното й гадже може да залитне по някоя сексапилна и натокана кокона, и по тази причина стоеше и бдеше над Криско като майка орлица.

" Вече не го ревнува толкоз - издават приятелки на Цвети. - Освен това желае да си изкарва сама парите, а не да чака някой да й дава ", изясняват още аверки на обичаната на Криско.

Дуетната половинка на Слави и гаджето му към този момент са възнамерявали и почивката си, която ще бъде при започване на есента. До края на лятото Криско е покрит с участия и в графика му няма празно. Затова той е заречен на Цвети, че ще я заведе на сантиментална отмора, където двамата ще наваксат пропуснатото време дружно, написа " България през днешния ден ".

Криско и приятелката му са дружно повече от година и към този момент живеят под един покрив. Двойката даже заприказва, че са подготвени да станат родители, само че към момента изчакват подобаващия миг за това.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР