Двамата работиха заедно през 2015 г. по 24-ия филм с

...
Двамата работиха заедно през 2015 г. по 24-ия филм с
Коментари Харесай

Даниел Крейг отново иска Моника Белучи

Двамата работиха дружно през 2015 година по 24-ия филм с основен воин сътрудник 007 - " Спектър ". Явно сексапилната италианка е съумяла да влезе под кожата на 49-годишния британец, тъй като той упорства тя да се появи и в идния филм за Бонд. 53-годишната Моника Белучи е най-възрастното " Бонд момиче " в историята на фамозния скришен сътрудник.

 Кадър от
Кадър от "Спектър "

Самият Даниел Крейг не беше сигурен дали има предпочитание да продължава да се превъплъщава в ролята на фамозния разузнавач, само че хонорарът от 135 милиона $ (за какъвто шушукат в кино средите) очевидно го е склонил . Въпреки това той дава обещание, че това ще е последният му Бонд филм. Очаква се лентата да излезе по екраните през ноември 2019 година

 С Леа Сейду и Моника Белучи

С Леа Сейду и Моника Белучи

Междувременно станаха ясни детайлности от сюжета на идния филм, който ще бъде въодушевен от концепциите на милиардера и визионер Илон Мъск. В него заварваме Джеймс Бонд отказал се от шпионския поминък и задомен, а брачната половинка му е героинята на Леа Сейду от " Спектър " Мадлин Суон. След като тя бива убита, Бонд за следващ път облича костюма на сътрудник 007.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР