Двамата пилоти на Ферари Шарл Леклер и Карлос Сайнц завършиха

...
Двамата пилоти на Ферари Шарл Леклер и Карлос Сайнц завършиха
Коментари Харесай

Сайнц: Ферари има темпо за място на подиума

Двамата водачи на Ферари Шарл Леклер и Карлос Сайнц приключиха втори и пети в квалификацията за Гран При на Саудитска Арабия през вчерашния ден, само че през днешния ден ще започват надлежно 12-и и 4-и поради наказването на Шарл. Сайнц обаче беше неудовлетворен от представянето си в квалификацията, макар че ще потегли от втора редица.

“Не направих най-хубавата подготовка - призна испанецът. - В първите завои имах проблеми с гумите и поради това изгубих доста време. Останалата част от решаващата ми обиколка беше добра, само че това беше незадоволително, с цел да избия времето, което изгубих в първия бранш. Вината за това е моя. ”

Карлос предвижда, че Ферари има скорост в спортно движение, с цел да може той да се бори за място на подиума.
 Потъва ли Ферари в Саудитска Арабия? Потъва ли Ферари в Саудитска Арабия?
“Предстои най-важната част от уикенда, в надпреварата би трябвало да имаме скорост, с цел да се борим за място на подиума и мисля, че ще сме част от забавната борба ”, добави Карлос.
 Леклер: Обиколката ми беше на ръба! Леклер: Обиколката ми беше на ръба!
Шефът на Ферари Фредерик Васьор не чака водачите му да имат проблеми с гумите в хода на спортната отдалеченост и предвижда, че изпреварванията може да се окажат по-трудни от предстоящото, защото има вид колите да се подредят в така наречен “DRS трен ” и да карат по този начин дълго време.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР