Двамата обявиха плановете си за брак през март тази година,

...
Двамата обявиха плановете си за брак през март тази година,
Коментари Харесай

Веднага След Сватбата: Емилия Взе Най-Съдбовното Решение!

Двамата оповестиха проектите си за брак през март тази година, само че два месеца по-късно, вместо в бяло, Емилия се видя облечена в черно. Изпълнителката за следващ път се срещна лице в лице със гибелта, само че за нейно благополучие съумя да оцелее. Тя и брачният партньор й Жорж се възвърнаха, само че изгубиха сина на предприемача — Феди, който умря поради тежки увреждания след злополуката.

Певицата и обичаният й се венчаха в стеснен кръг, като на събитието участваха дъщерята на Башур от предходния му брак, както и двете деца на Емилия — Мира и Иван. Певицата одобри семейството на брачна половинка си, като даже разгласява статус в обществените мрежи, с който удостовери новината, че към този момент е омъжена.

Певицата получи за сватбата пръстен от бяло злато с диаманти, а брачният партньор й избра елементарна бяла халка. Певицата носеше бяла дантелена рокля, а букетът й бе композиция от орхидеи, рози и божури в бяло и розово, написа разкрития.ком.

На сватбата не участва някогашният мъж на Емилия Коко Динев. Бизнесменът и певицата се разделиха преди към година и половина. Звездата тогава съобщи, че просто един ден решили да се разделят, без да разяснява детайлности за раздялата им.

С новия си мъж певицата претърпя най-тежките, само че и най-щастливите си моменти. Очевидно двамата са осъзнали, че животът е задоволително къс, с цел да заплащат налог публично мнение и са скрепили любовта си на инат на приказките.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР