Двамата обаче не чакат наследник, каквито слухове витаят в публичното

...
Двамата обаче не чакат наследник, каквито слухове витаят в публичното
Коментари Харесай

Бившата на Рачков вдига сватба на 11. 04 с мъж-мечта

Двамата обаче не чакат правоприемник, каквито клюки витаят в общественото пространство, а виза за Америка, която ще разреши на нашенката да върви по-често с мъжа си зад океана. Анита изясни, че двамата с богаташа, който е етнически германец, само че е роден в Съединени американски щати, избързват с венчавката и тъй като брат й ще бъде зрелостник през май и тя не желала празника му да съвпадне със сватбата, чу първи Hotnews.bg.

Анита призна в изявление за подкаста NAYcast, че от напълно дребна била буйна фенка на „ Господари на ефира “, където изгря звездата на артиста. „ Буквално лягах и ставах с предаването. И когато един ден на улицата видях Митко, доста се развълнувах, но и той добре си ме поогледа “, спомни си първата им среща тя. Убедена е, че тогава се е намесила ориста. Двамата се видели за първи път в Стара Загора. Анита била на посетители на другари, когато през декември градушка се изсипала над града.
Реклама
Блондито се скрило под заслон на паркинг, на който била и колата на актьора. Двамата просто разменили няколко погледа, само че месец по-късно Анита взела присъединяване в музикален клип, в който взел участие и той. Без терзание признава, че тя била дейната страна и почнала да го преследва, само че прецизира, че просто желала да вземе подпис и да се снима с него. След фотосите той я поканил на среща.

„ Аз в действителност доста го обичах. Открих в него доста неща “, споделя с днешна дата Анита, която счита, че огромната разлика във възрастта им не е била спънка за връзките им. „ Парите пък са били последното, за което съм била с него “, отсича тя. Заживява с него едвам 19-годишна и твърди, че попивала доста житейски опит освен от тогавашния си обичан, само че и от негово обграждане – Маги Халваджиян, жена му Кремена, които я приели с отворени прегръдки. Дава си сметка, че Рачков и хората към него са я построили като персона, и по тази причина ще им е постоянно признателна
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР