Двамата нидерландски граждани, които тази сутрин бяха намерени мъртви в

...
Двамата нидерландски граждани, които тази сутрин бяха намерени мъртви в
Коментари Харесай

Първи разкрития за ужаса в хотела от филма Съни бийч: Двамата наели най-скъпата стая

Двамата нидерландски жители, които тази заран бяха открити мъртви в Слънчев бряг, си наели най-скъпата стая в хотел " Империал палас ", с цел да сложат завършек на живота си. 44-годишната жена и брачният партньор й - 50-годишен мъж, били настанени в източна стая на 7-ия етаж на 5-звездния комплекс, с необикновено красива морска панорама, твърди Флагман.бг, като се базира на свой източник.

Семейството живеело непрекъснато в Слънчев бряг. Преди 4 години решили да изоставен Нидерландия и да се реалокират тук. Нямали деца или близки родственици.

Със сигурност не става въпрос за ликвидиране, безапелационни са проверяващите. Основната версия, по която работят, е самоубийство. Към момента обаче не е ясно каква е причината чужденците да сложат завършек на живота си по този начин.

Тази заран, към 05:30 часа, когато слънцето таман се показвало на хоризонта и лъчите навлезли в помещението, нидерландците излезли на балкона и с вплетени ръце една за друга скочили дружно.

Окървавените тела били открити малко по-късно от зрелостници от Разград, които също били посетители на хотела и чествали завършването си. Те останали шокирани от гледката. Веднага уведомили администрацията на хотелския комплекс. 

Двамата  чужденци били добре облечени, дамата имала бижута по ръцете, а мъжът - с марков часовник. Едва ли повода за трагичната им орис е финансова. Не е изключено да са имали здравословни проблеми или психологични болести. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР