Двамата непълнолетни извършители на въоръжения грабеж в Борован са заплашили

...
Двамата непълнолетни извършители на въоръжения грабеж в Борован са заплашили
Коментари Харесай

Атакували казиното в Борован със зареден пистолет, били готови да убиват

Двамата малолетни причинители на въоръжения обир в Борован са заплашили крупието със зареден револвер, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Припомняме, че екшънът се разигра в неделя, малко преди 1 часа. Тогава две лица с маски на главите заплашили крупието с револвер и го принудили да отвори касата, от която взели всичките налични пари. Сигналът за него е постъпил в 00.50 часа в районното ръководство в Бяла Слатина. За въоръжения обир заяви първо организация BulNews.



След бързи издирвателни мероприятия извършени от чиновници на районното ръководство в Бяла Слатина, криминалисти от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца и сътрудниците им от бранш „ Грабежи “ при Групово дело “Национална полиция “, в границите на две денонощия са открити и арестувани причинителите - двама поданици на село Търнава, общ. Бяла Слатина, на възраст 16 г.и 17 година



Намерен и конфискуван е револвера, с който е осъществен грабежа. Оръжието е било заредено с патрон в цевта. В жилище, населявано от единия от арестуваните, са открити и конфискувани още три револвера и флоберкова пушка, муниции от друг диаметър, канабис, маски и ръкавици.
В хода на следствието е открита и конфискувана цялата открадната парична сума. Двамата причинители на грабежа са разпитани пред арбитър.
Образувано е досъдебно произвеждане по член 198, алинея 1 от Наказателен кодекс. Процесуално следствените дейности са извършени под надзора на Районна прокуратура-Бяла Слатина.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР