Двамата не казват нищо за срещата си, а само правят

...
Двамата не казват нищо за срещата си, а само правят
Коментари Харесай

Та Той Може Да Й Бъде Дядо! За Изумление На Цяла България Мариан Вълев - Куката И Тийнейджърката Дара Са

Двамата не споделят нищо за срещата си, а единствено вършат щури физиономии.

Извън звездното наличие на фестивала, състоял се в живописния регион Калитеа, тази година той събра рекорден брой почитатели на електронната музика.

„ Това, което се случи предходната година беше нещо неповторимо и запаметяващо се. Ще дадем всичко от себе си, тази година да бъде още-добра както организацията, по този начин и самите празненства. Задава се нещо грандиозно “, споделиха преди време уредниците от Event Academy. И по всичко наподобява, че не са подвели хилядите си фенове.

Фестивалът в Халкидики е без аналог и за две години съумя да се трансформира в едно от най-посещаваните събития. На едно място се събират фенове на тази музика от няколко страни, обединени под общото мото за незабравимо прекарване.

Припомняме, че предходната година бе сложено началото и на първия R&B фестивал, който се организира на родна земя при започване на септември в комплекса на Елените. Преди няколко дни работата на уредниците бе увековечена с триумф, написа Факти.бг. Те получиха две статуетки - за хип-хоп фестивал на годината (този на Елените) и за " Влияние и развиване на хип-хоп културата " за паметния клуб в центъра на столицата, който за няколко месеца съумя да се трансформира в обичано място на цяла София.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР