Двамата мъже, които полицията издирва под дърво и камък, са

...
Двамата мъже, които полицията издирва под дърво и камък, са
Коментари Харесай

Бруталните крадци оставили следи в заложната къща в Бургас

Двамата мъже, които полицията търси къде ли не, са бруталните крадци от заложна къща „ Штедрия “ в ж. к. „ Меден рудник “. Полицията е по петите им. Двамата са били извънредно непредпазливи и са оставили пръстови отпечатъци на всички места в оказиона, който са обрали. За жал обаче не са регистрирани за предходни закононарушения и служителите на реда не са разпознали самоличността им по това, написа "Флагман ".

Крадците не са били маскирани, а дегизирани с шапки и очила, само че от фотосите от камерите ясно се виждат физиономиите им. По информация от източника на изданието, бандитите по-скоро са дилетанти или наркомани. Изглеждат относително добре и надали са замислили удара, подтикнати от беднотия.

Източник на медията разказал, че двамата много време са се оглеждали, до момента в който пристъпят към обезвреждането на магазинерката. Накарали я да извади съвсем всичко от витрината – ту пробвали ланци, ту пръстени, ту гривни. Когато били изкарани допустимо най-вече украшения, те невъзмутимо заплашили служителката и изчезнали с плячката от над 300 грама злато на стойност най-малко 20 хиляди лв..

Заради издирването на бруталните крадци, полицията заварди изходите на Бургас от всички направления към 15 часа през вчерашния ден.

Униформените спираха на краткотрайните контролно-пропусквателен пункт коли с добричка регистрация, като по първична информация – обирджиите са се придвижвали с подобен.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР