Двамата мъже и техните адвокати пристигнаха в съдебната палата днес

...
Двамата мъже и техните адвокати пристигнаха в съдебната палата днес
Коментари Харесай

Съдът решава дали да остави в ареста задържаните за смъртта на българина в Солун

Двамата мъже и техните юристи дойдоха в правосъдната палата през днешния ден по обед. Те бяха изслушани от арбитър и прокурор, които по-късно през днешния ден ще решат дали арестуваните остават под стража или ще бъдат освободен под гаранция.


Вчера от ареста е освободена дамата, която е управлявала лекия автомобил, който прегази Тоско. Пред гръцки медии, юристът на дамата съобщи, че тя съжалява за случилото се.

Била изплашена, че гръцките почитатели, които нападнали българската група ще атакуван и нея, натиснала газта на колата, с цел да избяга и е връхлетяла върху Тоско Бозаджийски.

Повдигнати са общо 11 обвинявания - от безчинство до проведено нахлуване над невъоръжени лица, като за най-тежките закононарушения, Законът за спортното безчинство в Гърция планува до 15 години затвор.

 Ясна е повода за гибелта на българския футболен почитател в Солун Ясна е повода за гибелта на българския футболен почитател в Солун
Готови са резултатите от аутопсията на умрелия в Солун български футболен почитател - Тоско Бозаджийски. Смъртта му е породена от удара на колата, като п...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР