Двамата лидери на ПП Кирил Петков и Асен Василев гостуваха

...
Двамата лидери на ПП Кирил Петков и Асен Василев гостуваха
Коментари Харесай

Петков: Един от двама ни с Василев ще е премиер, ако спечелим изборите

Двамата водачи на Политическа партия Кирил Петков и Асен Василев гостуваха дружно в студиото на „ Още от деня ” по Българска национална телевизия. 

Те за следващ път обясниха, че „ Газпром ” са спрели доставките, че държавното управление им е съумяло да откри различни снабдители, само че са договорили 7-те танкера единствено два дни преди да слязат от власт, цитира ги лупа.бг.

По мотив обвиняванията за отклонение на средства, пристигнали от Делян Добрев, Асен Василев направи изненадваща имитация: „ Делян Добрев го познавам от гимназията, беше смислено момче, очевидно общуването с Бойко Борисов му е повлияло ”.

В началото на диалога Кирил Петков изрази съболезнования на фамилиите на починалите служители на реда и добави, че държавното управление му е направило първа добра стъпка в посока преодоляването на българските граници с акцията на „ Кап. Андреево ”. Той също по този начин напомни, че оградата, през която елементарно минават мигрантите, е била " инвестиция на ГЕРБ ".

По-късно в диалога Петков съобщи, че обстановката на " Кап. Андреево " е била образец за мафия. „ Слави Трифонов е троянски кон на мафията ”, сподели още някогашният министър председател.

Един от двама ни ще е министър председател, в случай че спечелим изборите, съобщи също Кирил Петков.

Той добави, че кой тъкмо ще оглави държавното управление, ще решат двамата между тях с Асен Василев, тъй като си имат взаимно доверие.

Асен Василев също разяснява Слави Трифонов и оферти от него референдум за президентска република.

„ Слави Трифонов до момента е инициирал три референдума и резултатът е никакъв ”, сподели някогашният финансов министър.

„ Допуснахме доста неточности, само че направихме и доста положителни първи стъпки. Хората това ни споделят – довършете си работата ”, сподели още Кирил Петков.

 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР