Двамата известни руски комици (пранкери) Вован и Лексус, които често

...
Двамата известни руски комици (пранкери) Вован и Лексус, които често
Коментари Харесай

Руските пранкери Вован и Лексус излъгаха и британския външен министър Дейвид Камерън

Двамата известни съветски комици (пранкери) Вован и Лексус, които постоянно вземат на майтап задгранични водачи, разпространиха през днешния ден запис на видеоконферентен диалог с английския външен министър Дейвид Камерън, в който те са го заблудили, че беседва с някогашния украински президент Петро Порошенко, предадоха Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

Британското външно министерство съобщи по-рано този месец, че Камерън е провел видеоконферентен диалог с някого, за който се допуска, че е бил някогашният украински водач Порошенко, преди да се усети, че това не е по този начин.

Разговорът, който наподобява е траял 15 минути и в който Камерън приказва по мобилния си телефон и е облечен импровизирано, разхождащ се някъде на открито, се оказал номер, който са му спретнали съветските комици с псевдоними Вован и Лексус.

Пред тях Камерън споделил, че е съветвал украинския президент Володимир Зеленски да не подвига кавги, когато Украйна не получи покана за участие на идната среща на върха на НАТО във Вашингтон.

Двойката е добре известна в Русия с това, че е хванала на въдицата си редица западни политици през последните години, в това число италианската премиерка Джорджа Мелони, турския президент Реджеп Ердоган, а през 2022 година - английския министър на защитата Бен Уолъс.

Британското външно министерство съобщи през днешния ден, че видеоразговорът наподобява на съветска осведомителна интервенция, целяща да отклони вниманието от съветската инвазия в Украйна. Министерството не отговори на въпрос дали публикуваният запис е достоверен.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР