Двамата ежедневно показват колко се обичат пред зрителите и често

...
Двамата ежедневно показват колко се обичат пред зрителите и често
Коментари Харесай

Шок! Телефоните В Сем Пламнаха, Шефовете В Нова Минаха На Успокоителни! Гала И Стефан Прекалиха! Скандални Снимки, Току-Що Лъснаха По

Двамата всекидневно демонстрират какъв брой се обичат пред феновете и постоянно ставаме очевидци на сладки подиуми сред тях като хлапашко замеряне със сняг или шеговита сцена на ревнивост поради плеймейтки в студиото.

Този път двамата обаче надминаха себе си, като внесоха и малко долнопробност. Блондинката разюздено яхна своя обичан, заголвайки бедър. Красивата Гала се качи на Стефан, който повърхностно бе седнал в легло, написа Блиц.

Тя го обкрачи, вдигайки нависоко полата си и показвайки стройни и стегнати бедра.



Коментарите под фотосите са най-разнообразни. Някои се радват на влюбената двойка, други пък остро подлагат на критика Гала и Стефан.

Ето и част от потребителските отзиви: " Не ти отива на възрастта.. Ставаш за смях пред младите, тези неща се вършат вкъщи на четири очи, а не обществено притежание.. Дърта магарица "

" Гала, ставаш смешна в устрема си да се правиш на млада....приеми действителността... "

" Сладури "

" Сладки сте "



Случката пък се популяризира из страницата на " На кафе " в обществената мрежа, където са пуснати фрагменти от обстановката сред влюбените.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР