Двамата депутати – Кристиан Вигенин и Йордан Цонев, отново ще

...
Двамата депутати – Кристиан Вигенин и Йордан Цонев, отново ще
Коментари Харесай

Чолаков за ПП: Искат да взривяват политическата система. Нинова едва вчера го разбра

Двамата депутати – Кристиан Вигенин и Йордан Цонев, още веднъж ще бъдат номинирани за ръководител на Народното събрание.

Това съобщи пред NOVA NEWS депутатът от ГЕРБ-СДС Радомир Чолаков преди началото на днешното парламентарно съвещание.

 

„ Искат да взривяват политическата система. Ние го приказваме от една година. А през вчерашния ден Корнелия Нинова откри, че политическата система била взривена ”, сподели Радослав Чолаков.

„ За да стартира да работи Народното събрание, би трябвало да има минимална доза единодушие. Нека не виждаме спора, а да забележим по какъв начин през вчерашния ден стартира да се смекчава тонът, да се вършат отстъпки. Не мога да се освободя от възприятието, че това е трик, машинация, само че въпреки всичко... Вчера за към два часа стопираха да ни наскърбяват. Работата на Народното събрание сега е да реализира единодушие ” прикани юристът от ГЕРБ.

Според него правосъдната промяна е балон, който се пуска единствено като димка. „ Те не знаят каква правосъдна промяна желаят да създадат, ние знаем ”, сподели Чолаков.

За тона на диалозите сред парламентарните групи, той сподели: „ Ако ще си приказваме по този начин с другите партии, и аз желая някои неща. Искам опрощение за противозаконните арести, за нарушаването на Конституцията. Искам следствие. Няма да има честен победител в тази работа. Може ли малко да се смирим в тази обстановка? ”, прикани юристът народен представител Радослав Чолаков.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР