Двамата бяха заедно наистина дълги години и почти всички очакваха

...
Двамата бяха заедно наистина дълги години и почти всички очакваха
Коментари Харесай

Взрив: Ани Хоанг би шута на Люси Иларионов, търси мъже по г@л задник!

Двамата бяха дружно в действителност дълги години и съвсем всички чакаха да останат по този начин до старини. Но не щеш ли близки до Ани Хоанг хвърлиха бомба с разкритието, че тя е била шута на до неотдавна обичания си Люси Иларионов и се усеща отлично от този факт.

Причината за раздялата им не е ясна на 100 %, само че един от големите им разногласия, които се задълбочавали във времето, бил по тематиката за децата. Люси от дълго време карал Хоанг да му роди дете, с цел да се трансфорат в обикновено семейство, само че тя не желала и да чуе. Дали поради фигурата си, или просто е усещала, че Иларионов не е нейният човек, само че певицата настойчиво отказвала да зачене и взимала всички нужни ограничения.

Това вбесявало Люси, връзките им се обтегнали до прекаленост и Ани си вдигнала чукалата. Да факто от месеци тя не е пускала фотоси с някогашния си в нета, което е показателно. През лятото се е снимала с татко си, с различен собствен родственик, само че не и с Люси, с който допреди време бяха като д-пе и гащи.

Нещо повече - Ани стартира да пуска все по-разсъблечени и провокативни фотоси в нета, а преди часове стигна до такава степен, че да си навре задницата в обектива и очите на мъжете - безусловно.

" Тя си търси ново гадже и по какъв начин по-добре да го реализира от това да покаже малко плът?! Е, при нея не е тъкмо малко, само че... Люси обаче е гневен и едвам се сдържа да не отиде при нея и да я ошамари. Още я обича и желае да си я върне, само че в случай че възприятията й са си отишли... ", разясняват източниците.

Тагове: Ани Хоанг Люси Иларионов певица връзка мъже
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР