Двамата бяха привидно идилична двойка, но никой не знаеше какво

...
Двамата бяха привидно идилична двойка, но никой не знаеше какво
Коментари Харесай

Нойзи "по корем" пред Мария: Няма да близна повече, не ме оставяй! (Игнатова търпяла запоите му от самото начало)

Двамата бяха видимо идилична двойка, само че никой не знаеше какво се случва зад стените на дома им. По-точно казано - зад стените на бащината къща на Мария Игнатова, където Нойзи се набута като натъпкан шурей. И в случай че не друго, то хората най-малко го мислеха за свръхинтелигентен и почтен... духовно.

Дръжки! Оказа се, че Ивайло Цветков - Нойзи е претендент пияч, в случай че към този момент не е върл подобен, който от самото начало на връзката и брака си с Игнатова, се е държал за чашката. Дотам, че оня ден го арестува и полицията, по тази причина, че шофираше с цели 2,12 промила в Драгалевци. Не знаем дали сте наясно какъв брой тъкмо алкохол побират тези промили, само че ви уверяваме, че е мнооого!

След срама, който се изсипа върху главите им и 15-те бона, които трябваше да му заплати за гаранция, тъй като мъж й пари няма, Мария кипна. Кипна и се взриви като съобщи на ерудирания си брачен партньор, който с изключение на да каканиже, друго не може, че го напуща.

Това разкриха близки до двойката и допълниха, че Нойзи е в потрес. Цветков бил подготвен на всичко, с цел да не изгуби и Мария, и удобството, и удобния си живот, по тази причина се влачил на колене и по стомах, твърдейки, че няма да огледа повече алкохол.

" Няма да близна и капка, апелирам те, не ме оставяй! Обичам те и не мога без теб ", тръшкал се като влюбена тийнейджърка Нойзи, само че към този момент Мария е все по този начин ледена към него. А дали ще размишления, занапред ще забележим.

Източник: Crimesbg.com

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР