Двамата бяха не просто колеги, а и добри приятели, когато

...
Двамата бяха не просто колеги, а и добри приятели, когато
Коментари Харесай

ВЗРИВ: Евтим Милошев нарича Слави "импотентен маркуч", след което двамата се смразяват! (пълни подробности)

Двамата бяха не просто сътрудници, а и положителни другари, когато внезапно, без всевъзможни пояснения, се разделиха. И смразиха връзките си вечно. Става дума за Слави Трифонов и Евтим Милошев, които не са си разменяли дума от 2006-та насам.

Е, през днешния ден Дългия наруши мълчанието като се подигра на предлагането Милошев да стане министър на туризма в служебния кабинет. Мнозина се зачудиха за какво е неудовлетворен и обществено рита против човек, който въпреки всичко преди години му е бил доста непосредствен.

Е, стана ясно за какво. Всеки мъж би скочил и би намразил този, който му каже в лицето, че е импотентен, нали?! Точно по този начин е нарекъл Евтим Милошев Слави - " импотентен маркуч ", само че абсурдът си има подбуда и тя е жена.

Близки до двамата си спомнят, че преди да го обиди Евтим, Слави е нарекъл тогавашната вървежна манекенка Боряна Шехтова " евтина мутреса ". Само че по това време същата тази Шехтова живееше с Милошев и на процедура Трифонов обидил обичаната на Евтим.

Последвалото към този момент го знаете, а мнозина пазят Милошев и го оправдават като споделят, че е постъпил вярно и че всеки уважаващ себе си мъж, би защитил достойнството на дамата, с която е във връзка.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР