Двамата братя, обвинени в убийството и изнасилването на 77-годишна жена

...
Двамата братя, обвинени в убийството и изнасилването на 77-годишна жена
Коментари Харесай

Обвинените за убийство и изнасилване братя в ареста

Двамата братя, упрекнати в убийството и изнасилването на 77-годишна жена в Провадия, остават в ареста.

14-годишният Осман Юсуфов, един от братята, е с многочислени престъпни прояви, главно обири и грабежи. А първата му регистрация в Детска педагогическа стая е от 2015 година. Към него са прилагани редица възпитателни ограничения, само че безрезултатно, съобщи NOVA.

В Провадия против него се води досъдебно произвеждане за едно от другите му закононарушения.14-годишното момче е в обикновено психологично положение и е съзнавал какво прави по време на убийството.

Вторият - 17-годишният Станислав Митков, също е съзнавал какво прави.

В съда той стартира да ридае и да моли да си отиде у дома. Адвокатът на обвинените изиска домакински арест, само че съдът отхвърли, като постанови задържане под стража и за Станислав.

Двете момчета - на 14 и 17 години, са упрекнати в обир, съпроводен с обезчестяване и ликвидиране. Те проникнали в дома на старицата измежду нощ, с цел да я ограбят. Тя ги усетила и по този начин се стигнало до тежкото закононарушение. Дни преди този момент им платила, с цел да й пренесат дърва.

В региона всички знаели за тях - татко им бил в пандиза, не посещавали учебно заведение.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР